Vilka är era erfarenheter av hjärtstartare?

Vad är era erfarenheter av hjärtstartare? Med tanke på mitt föra inlägg om hjärtstartare där det inte gått att byta batteri eller där säljare i alla fall påstått det tyckte  jag att det vore intressant att få veta mer om  era erfarenheter av hjärtstartare. Är ni flera som råkat ut för liknande händelser? Om ni är många som har haft problem med en specifik modell av hjärtstartare eller kanske ett företag som beter sig oseriöst kan det kanske vara idé att varna andra.
Om inte annat vore det bra att veta om det är mycket fusk i branschen eller om det är ovanligt med problem.

Berättar gärna för mig om era:

Erfarenheter av hjärtstartare

Har ni köpt en hjärtstartare som inte fungerat som den ska? T.ex. att batterierna inte gått att byta ut eller att den krånglat väldigt mycket på något annat sätt? Har den kanske inte fungerat alls när det var dags att använda den?
Berätta vilka problem som varit, vilken modell av hjärtstartare det gäller och gärna ungefär när den är inköpt och från vilka. Har du någon dokumentation, t.ex. kopior på mail med företaget kring hjärtstartaren kan det också vara intressant att veta.

Erfarenheter av företag som säljer hjärtstartare

Hur är era erfarenheter av företag som säljer och servar hjärtstartare? Har ni blivit uppmanade att byta ut din hjärtstartare för att batterierna tagit slut och du upptäckt att det faktiskt går att byta dem? Eller har ni haft andra problem med företag som säljer hjärtstartare? T.ex. att de inte gått med på att byta ut hjärtstartare när den gått sönder inom garantitiden, att de inte levererat vad de ska eller kanske att det blivit mycket dyrare än du tänkt? Hur är era erfarenheter när det gäller reparationer och service?

 

Nu är jag mest intresserad av att få veta om ni haft erfarenheter om problem som rör hjärtstartare men skulle ni ha riktigt positiva erfarenheter av någon som säljer hjärtstartare eller en specifik modell är ni också välkomna att höra av er!

 

Gå till sidan kontakt uppe i menyn så finns det ett formulär. OBS! Skulle det vara många som hör av sig kanske jag inte hinner svara alla!