Jag gillar WordPress

Den här bloggen är byggd på WordPress och jag måste säga att det är riktigt smidigt att arbeta med. Gillar verkligen att det finns så många tillägg och hur enkelt det är att lägga till.

Jag kom på att jag kanske skulle ha en kontaktsida så att ni kära läsare kan höra av mig. Tänkte först bara ange min e-postadress men man har ju hört om att risken för spam är väldigt stor om man gör det. Tänkte därför att ett kontaktformulär vore en bra idé. Tittade under Tillägg i WordPress och där gick det enkelt att söka. Hittade och installerade ett kontaktformulär. Gick på några minuter. För att hindra att få spam kunde man även lägga till ReCAPTCHA som gör att man slapp spam även i kontaktformuläret. Registrerade mig på Google och fick ut kodnycklar som det sedan bara var att lägga in. Hur enkelt som helst.

Det WordPress plugin som jag använder för kontaktformuläret heter Contact Form 7.

Om du själv vill köra en blogg byggd på WordPress behöver du ett webbhotell och ett domännamn. Loopia använder jag.
Här kan du läsa mer om WordPress.